0733 368 833

Compozitie Biobran

Arabinoxilan

Componenta activa a produselor Biobran este Arabinoxilanul, acesta fiind produs prin folosirea hemicelulozei B din taratea de orez. Astfel, Arabinoxilanul este ingredientul principal din hemiceluloza B, aflata in taratea de orez, din compozitia acestuia facand parte zaharurile arabinoza si xiloza. Efectele benefice pe care Arabinoxilanul le detine asupra organismului sunt numeroase, astfel, contribuie la cresterea activitatii celulelor Natural Killer, cu pana la 300 % dupa doar doua saptamani de utilizare, fiind marita si activitatea celulelor B cu 200 % si a celulelor T cu 150 %. Intareste sistemul imunitar, prin stimularea producerii de anticorpi naturali ai organismului si creste nivelul de interferon, acesta ocupandu-se cu protejarea organismul de virusi.

Totodata, Arabinoxilanul nu este toxic, se absoarbe usor la nivelul tractului digestiv, actioneaza precum un antioxidant si un antiinflamator, astfel incat amelioreaza reumatismul cronic si imbunatateste toleranta la glucoza, protejand ficatul si pancreasul de unele afectiuni. De asemenea, Arabinoxilanul actioneaza rapid si eficient, astfel incat, la cateva zile de la administrare, se poate observa o crestere a imunitatii organismului. Astfel, este un imunomodulator lipsit de toxicitate, putand fi administrat fara sa afecteze buna functionare a organismului.

Spre deosebire de alte imunomodulatore, acesta nu prezinta intoleranta, astfel incat poate fi administrat pe o perioada indelungata, fara sa existe riscuri. Datorita acestui component, produsele Biobran sunt eficiente in crestera activitatii celulelor Natural Killer si intaresc sistemul imunitar.

Drojdia de bere

Drojdia de bere este o componenta a produsului Biobran Plus si este benefica organismului, datorita continutului sau de beta-gluconi, vitamine B1, B2, B6, B12, minerale precum seleniu, crom, mangan, fier, zinc, potasiu, aminoacizi, dintre care 8 sunt esentiali pentru organism. Prin continutul bogat de substante nutritive, drojdia de bere previne aparitia bolilor de piele, previne aparitia grasimilor la nivelul ficatului, normalizeaza metabolismul, oferind metabolismului carbohidrati si porteine si previne aparitia anumitor tipuri de tulburari ale organismului.

Drojdia de bere detine numeroase proprietati terapeutice, prin care se numara capacitatea de a energiza organismul si de a asigura o functionare buna a sistemului digestiv. De asemenea, este benefica in starile de depresie si de efort fizic sau intelectual, contribuie la vitaminizarea organismului si protejeaza ficatul, ajutand la refacerea acestuia atunci cand este suprasolicitat. Totodata, imbunateste circulatia sangelui, scade nivelul colesterolului din sange si normalizeaza tensiunea arteriala, determinand incetinirea procesului de imbatranire. Datorita proprietatilor pe care le detine, creste eficienta produsului Biobran Plus in intarirea sistemului imunitar si in prevenirea bolilor.

Fosfat Tricalcic

Fosfatul tricalcic este un component de origine minerala, care se obtine prin neutralizarea acidului fosforic cu hidroxid de calciu, fiind un amestec de fostati de claciu variabil. Poate fi utilizat ca agent de afanare, agent de intarire, antiaglomerant sau agent de reglare a aciditatii.

Celuloza microcristalina

Celuloza microcristalina este o componenta a produselor Biobran de origine vegetala, care nu detine o valoarea nutritiva si nu este asimilata de organism, fiind un antiaglomerant si un agent de incarcare, produs prin tratamentul cu acizi minerali. Nu afecteaza organismul si contribuie la asigurarea miscarii de contractie a musculaturii intestinului, urmata de o perioada de relaxare, ce poarta numele de peristaltism intestinal.

Dextrina

Componenta a produselor Biobran, aceasta reprezinta unele zaharuri, obtinute din degradarea partiala a amidonului si glicogenului.

Amidon de porumb

Amidonul de porumb, aflat atat in Biobran 1000, cat si in Biobran 250, este un carbohidrat polizaharid, important in alimentatie

Toate aceste componente cresc eficienta produselor Biobran si siguranta utilizarii lor, astfel incat imbunatatesc sanatatea organismului, fara sa produca efecte adverse.

tel