0733 368 833

Biobran Forum

Testimoniale preluate online si telefonic de la clienti Biobran.ro

B
Biobran

Am luat Biobran pentru soacra mea dupa o operatie de fibrom, a fost foarte multumita de el si inca este pentru ca il mai administreaza. Se simte bine si vrea sa ia in continuare. Cu Biobran s-a recuperat foarte bine, ideea e ca dupa operatie incepusera sa apara niste complicatii, nu arata deloc bine. Un medic ne-a zis sa ii cautam Biobran pentru ca o sa o ajute la refacerea tesuturilor, la intarirea imunitatii si a organismului. A inceput cu Biobran doza de 3 plicuri, acum este la doza de intretinere de 1 plic. Sa stiti ca dupa experienta cu soacra mea ma gandesc sa imi iau si eu pentru ca este bun, pentru imunitate orice e bine venit.

M
maria

sunt o persoana care munceste foarte mult, mananca dezorganizat, si am un stil de viata haotic, datorita stilului de viata pe care l-am adoptat (fara sa vreau bine inteles) imunitatea meq a avut de suferit foarte mult. eram foarte bolnavicioasa in ultima vreme, raceam imediat cum dateam de aer mai rece sau daca intram in contact cu cineva racit. De curand insa (5 luni) m-am pricopsit cu o candidoza de care nu mai reuseam sa scap, am facut tot felul de tratamente indicate de medic insa nimic. Toti medici imi dateau tratamente dar niciunul nu mi-a indicat ceva pentru imunitate. O prietena mi-a spus de BioBran, m-am documentat si m-am hotarat sa il comand. Am luat BioBran pachetul de 4 cutii, am administrat cate 2 pliculete pe zi si in 4 luni de zile am reusit sa scap de candidoza. Dupa ce am administrat BioBran mi-am dat seama ca starea mea generala este mult mai buna, am un alt tonus si un chef de viata pe care nu il mai simtisem de multa vreame. Nici acum nu reusesc sa mananc sanatos si regulat dar macar stiu ca am BioBran si cu siguranta o sa il administrez macar in cure de cate 2-3 luni din cand in cand.

V
Valeria. P

Ma bucur ca tot mai multe persoane consuma Biobran. Pacat ca nu poti afla de el decat cand este prea tarziu, cand deja esti internat. La institutul Oncoligic am aflat si eu de Biobran cand faceam deja chimioterapie, in urma unui cancer mamar operat cu complicatii. De cand mi-a recomandat colega de salon Biobran, l-am luat fara pauza 4 luni de zile cu doza de 3 pliculete/ zi si am inceput sa reduc treptat. Saptamana trecuta am fost iar la analize iar medicul oncolog nu stia ce sa mai zica, analizele au iesit asa de bune incat nu ii venea sa creada cat de repede m-am recuperat. Nu renunt la el, Iau Biobran in continuare, un pliculet la 2 zile. Va multumesc, Valeria.

L
Larisa

Am comandat si noi Biobran 1000 pentru parinti, ambii cu reumatism si probleme cardiovasculare. Suntem foarte incantati de rezultate. La ultimele analize facute amandurora, dupa 4 luni de administrare valorile sunt mai mult decat satisfacatoare, circulatia sanguina s-a imbunatatit considerabil, tensiunea nu mai este oscilanta si sunt mult mai bine ca stare generala. Acum am redus doza, le dam 1 pliculet Biobran/ zi. Sunt cei mai fericiti bunici, acum ca se pot juca in gradina cu nepotii. Va recomand Biobran daca nu pentru afectiuni, doar pt intretinere, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Va multumesc! Larisa

P
pop claudia

Super biobranul ,dupa 10 ani cu stafilococ auriu in sfarsit ceva ce a facut minuni!!!!

T
Teodor 60 ani

Am cancer de prostata si de 2 ani de zile folosesc Biobran, ma simt foarte bine analizele sunt foarte bune si merg in continuare cu produsul Biobran. De cand am afalat de cancer am inceput sa am o viata sanatoasa, alimentatie, fac miscare si consum Biobran. Produsul Biobran ajuta si tratamentul medicamentos pe care il am si pe care il administrez. Am avut si stari mai proste insa Biobran chiar m-a ajutat sa trec peste si sa ma simt bine.

E
ELISABETA 48 ani

Diagnosticata cu cancer pulmonar cu metastaze osoase acum 1 an de zile, imediat de la diagnosticare am inceput curele de chimio si radio terapie, chimio terapia este cea mai crunta experienta traita vreodata, dupa cea de-a doua cura de chimio terapie un medic mi-a recomandat produsul BioBran, mi-a spus ca este un produs natural si ca o sa ma ajute cu siguranta. Am inceput cura cu BioBran administrand cate 4 pliculete pe zi. Acum sunt la a 8-a luna de BioBran, pe langa faptul ca imi este mult mai usor in curele de chimio si ma refac mult mai repede datorita Biobran si analizele mele sunt mult mai bune. Am incredere in Biobran si il administrez in continuare, medicii sunt uimiti de cum decurg lucrurile in organismul meu. Am fost norocoasa ca am descoperit Biobran atat de repede si nu a trebuit sa incerc si alte produse. Biobran este un produs natural un supliment care imi ajuta organismul sa functioneze bine si asta este tot ce conteaza. Multumesc Biobran!

Studii Biobran

In urma studiilor efectuate de-a lungul timpului, s-a demonstrat eficienta produsului Biobran in prevenirea aparitiei cancerului, dar si folosit ca adjuvant in tratamentele administrate pentru a trata aceasta afectiune, atat tratamente ale medicinii naturiste, cat si ale celei conventionale, fiind dovedite proprietatile anticacerigene ale acestui produs. Astfel, un studiu efectuat pe 90 de pacienti bolnavi de cancer, dintre care 22 sufereau de cancer de prostata, 5 persoane de cancer ovarian, 20 de cancer de san, 16 de mielom multiplu iar 27 de alte tipuri de cancer, a demonstrat eficienta acestui produs de a stimula cresterea numarului de celule Natural Killer, astfel incat organismul sa lupte impotriva tumorilor canceroase. Rezultatele acestui studiu au fost prezentate in cadrul Expozitiei si Conferintei Anti-Imbatranire de la Las Vegas, desfasurata in luna decembrie a anului 1999.

Unii dintre acesti pacienti urmau terapia conventionala, care consta in  interventie chirurgicala, chimioterapie, terapie hormonala sau radioterapie. In mai putin de o saptamana dupa administrarea produsului Biobran, s-a observat o crestere a activitatii celulelor Natural Killer de la doua pana la zece ori la 86 din 90 de pacienti, insemnand un procent de 95,5 %. Timp de cinci ani in care s-a urmat administarea produsului Biobran, s-a observat o mentinere a activitatii celulelor Natural Killer. Totodata, pe parcursul acestui studiu, s-a observat influenta negativa pe care o detine stresul asupra cresterii celulelor Natural Killer, astfel incat, din cei 86 de pacienti care au prezentat o imbunatatire a activitatii celulelor Natural Killer, 10 persoane sufereau de diferite forme de stres, determinand o scadere a activitatii celulelor intre 40 si 70 %. Diminuarea stresului a facut posibila cresterea activitatii celulelor la valorile initiale.
Produsul Biobran si-a demonstrat eficienta si in cazul cancerului de piele, care este mai raspandit la persoanele cu pielea alba. Astfel, acest produs a fost administrat pentru a observa daca este eficient in distrugerea celulelor canceroase, ale carcinomului scumos, acesta fiind un tip de cancer de piele. In cazul celulelor care nu au fost tratate cu Biobran si au fost incubate, acestea si-au continuat dezvoltarea si multiplicarea, insa cele care au fost cultivate cu Biobran si-au oprit cresterea, prezentand o descrestere de 30 % dupa 48 de ore si de 50 la % dupa 72  de ore.
Acest studiu a dovedit faptul ca produsul Biobran actioneaza si asupra modificarii cresterii celulelor tumorale, deoarece stimuleaza si productia de citokine, care sunt insarcinate cu coordonarea celulelor Natural Killer. Produsul Biobran a fost administrat pentru o perioada de 4 ani, unui numar de 32 de pacienti, fiind obtinute clinic rezultate bune. Observatiile acestui studiu au fost prezentate la Congresul International Anti-Imbatranire si Tehnologii Biomedicale din Las Vegas in anul 2000, luna decembrie.

In ceea ce priveste cancerul la san, s-au efectuate teste pentru cinci femei care sufereau de aceasta afectiune si care, dupa tratamentul medical urmat, au prezentat o scadere a activitatii celulelor Natural Killer, iar dupa doua saptamani in care li s-a administrat Biobran, activitatea celulelor a crescut de la 12 % si 58,3 % la 41,8 % si 89, 5 %. Dupa o perioada cuprinsa intre 6 si 8 luni in care au urmat tratamentul cu Biobran, doua paciente au prezentat o ameliorare a bolii, mai tarziu urmand ca alte doua paciente sa prezinte o incetinere a evolutiei bolii. Dupa efectuarea acestui studiu, speicalistii au constatat eficienta produsului Biobran in cresterea activitatii celulelor Natural Killer, fara sa existe efecte secundare ale utilizarii acestui produs. Administrarea Biobranului impreuna cu chimioterapia sporeste sansele de imbunatatire a starii de sanatate a unei persoane care sufera de cancer la san. Rezultatele acestui studiu au fost prezentate in cadrul conferintei "Cancerul: Interfata intre Cercetarea de baza si cea aplicata", in luna noiembrie 1995, la Bltimore, Maryland.

Prin cresterea puterii celulelor Natural Killer, datorata administrarii produsului Biobran, poate fi utilizat alaturi de chimioterapie, deoarece reduce din efectele nocive ale acestui tratament. Astfel, intr-un test de laborator, au fost combinate celulele leucemice cu Biobran, si s-a reprodus o stimulare a suicidului celulelor, suicidul celulelor canceroase reprezentand o forma prin care sistemul imunitar protejeaza organismul. Rezultatl obtinut  a demonstrat eficienta Biobranului in distrugerea celulelor leucemice, acest experiment fiind realizat la Universiatatea Charles R. Drew, rezultatele obtinute fiind prezentate la conferinta organizata de Asociatia Americana pentru Cercetarea
Cancerului, ce a avut loc in luna octombrie a anului 2002.

Un alt studiu realizat pentru a demonstra eficienta produsului Biobran in ameliorarea cancerului s-a desfasurat pe o perioada de 6 luni, perioada in care au fost testati 10 pacienti ce suferea de cancer in stadiu avansat. Dupa doar doua saptamani de la inceperea testarii, s-a dublat activitatea celulelor Natural Killer. Obtinerea acestor rezultate bune a fost posibila datorita efectului pe care Biobran il detine asupra factorului de tumora necrozat (TNF) si a interferonului, acestea fiind substante care amelioreaza raspunsul organismului la boala.

 Cu ajutorul substantelor care dirijeaza distrugerea celulelor canceroase, celulele Natural Killer detin capacitatea de a distruge celulele canceroase, stimuland si activitatea interleukinelor, fara de care distrugerea celulelor canceroase nu ar fi eficienta. Pacientii care sufera de o forma avansata de cancer, prezinta o diminuare a activitatii celulelor Natural Killer, aceste celule continand granule. Daca nivelul de granulitate al celulelor este scazut, atunci acestea sunt obosite si lipsite de eficienta. Dupa cum s-a observat intr-un studiu realizat pe 27 de pacienti, care sufereau de diferite tipuri de cancer intr-o forma avansata, cu varste cuprinse intre 42 si 57 de ani, care prezentau o activitate scazuta a activitatii celulelor Natural Killer, administrarea produsului Biobran a crescut si activitatea acestor celule.

Dupa cate o testare efectuata la doua saptamani, trei luni si sase luni, marea parte a pacientilor au prezentat o imbunatatire considerabila a activitatii celulelor Natural Killer, doar la trei dintre pacienti nu s-a observat nicio modificare. Astfel, prin efectul Biobranului de a regranula celuele Natural Killer, determina cresterea eficientei acestor celule in distrugerea celulelor canceroase. De asemenea, un alt studiu realizat a demonstrat eficienta Biobranului in a proteja organismul de efectele nocive ale chimioterapeuticelor, astfel acest studiu s-a realizat pe animale mici, carora li s-a administrat, alaturi de Biobran, Cisplatiun  si Adriamycin, acestea fiind doua medicamente care se folosesc  in tratarea cancerului.

Unui grup de animale i s-a administrat doar Adriamycin, unui alt grup Adriamycin si Biobran, unor alte animale Cisplatin si altora Cisplatin si Biobran. Dupa 11 zile Biobranul a fost administrat la toate animalele pe care s-a realizat experimentul, proportional cu greutatea corporala. Cei din grupurile care au primit doar Cisplatin, sau Cispatin si o cantitate mai mica de Biobran au decedat, insa ceilalti, carora li s-a administrat o cantitate corespunzatoare de Biobran au supravietuit, obervandu-se  si lipsa pierderii in greutate, aceasta fiind un simptom obisnuit al administrarii acestor medicamente.

Dupa realizarea acestui studiu, cercetatorii au observat importanta administrarii produsului Biobran pentru a proteja organismul de efectele chimioterapeuticelor, imbunatatind calitatea vietii celor care fac chimioterapie. In fruntea realizarii acestor teste s-a aflat directorul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare a companiei Daiwa Pharmaceutical, care a conceput produsul Biobran.

Totodata, s-a realizat un studiu unui numar de 11 persoane, care lucrau intr-un mediu toxic, pentru a demonstra eficienta produsului Biostem in protejarea organismului impotriva contaminarii cu substante toxice. Astfel, toate cele 11 persoane prezentau semnele unui sistem imunitar slabit, cu o activitate mica a celulelor Natural Killer. Pentru o perioada de 4 luni, pacientilor li s-a administrat 45 de miligrame  de Biobran pe un kilogram din greutatea corporala. La doua si patru luni de la administarea Biobranului, activitatea celulelor a crescut pana la sapte ori.

 In cadrul unui experiment efectuat la Chiba University, s-a adaugat Biobran la trei tipuri de cancer, respectiv de stomac, leucemie si de plamani, iar dupa trei zile de la inceperea experimentului, evolutia celulelor canceroase a fost diminuata pentru toate cele trei tipuri de cancer. Astfel, s-a descoperit calitatea Biobranului de a inhiba dezvoltarea celor trei tipuri de cancer.
Alaturi de proprietatile sale anticancerigene, datorate cresterii activitatii celulelor Natural Killer, s-a demonstrat eficienta Biobranului de eliminare a radicalilor liberi, fiind astfel si un antioxidant. Studiul efectuat de cercetatorii de la Departamentul de Chirugie a Universitatii de Medicina si Farmacie Toyama si Departamentul de Asistenta Medicala a Adultilor, a dovedit proprietatile produsului Biobran de a indeparta radicalii liberi. Astfel, dupa efectuarea acestui studiu, s-a observat capacitatea Biobranului de a normaliza activitatea celulelor Natutral Killer, rezultatele acestui studiu fiind publicate intr-o lucrare din editia lunii octombrie a anului 2002, a Jurnalului Colegiului American de Nutritie.
Pentru a demonstra eficienta Biobranului in ameliorarea disfuncitilor ficatului, s-a realizat un experiment la Universitatea Chiba din Japonia, pe cinci grupuri de sobolani, cu disfunctii ale ficatului. Acestora li s-a administrat Biobran in doze diferite, existand si un alt grup cu disfunctii ale ficatului, care nu a primit Biobran. Sobolanii care au primit Biobran, spre deosebire de cei care au au primit acest produs, au prezentat o ameliorare a disfunctiilor ficatului.

Prin toate aceste studii realizate, s-a putut observa eficenta produsului Biobran in intarirea sistemului imunitar si protejarea organismului impotriva afectiunilor, cat si in stimularea activitatii celulelor Natural Killer, fiind un produs 100 % natural, benefic organismului.
tel